|
Ovu temu trenutno čitaju:
1 Gost korisnici
-
ZEPCE00000 |
|
HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #1 |
Pionir 
Član od: 16.09.2009
Mjesto
|
|
|
|
-
POWER |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #2 |
Ured pa ovisnik 
Član od: 07.09.2007
Mjesto Malo dole južno
|
Za takvu optužbu treba i malo više dokaza da bi se to baš tako okarakterisalo. Mogao si se bar potruditi da malo prevedeš one tekstove sa naznačenih stranica pa bi običnom puku, koji baš i nije tako vješt sa engleskim bilo jasnije.
|
ZEPCE00000 |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #3 |
Pionir 
Mjesto
|
To je vrlo lako dokazati. Ocigledno je da je Hasan Meseljevic pobjegao iz Cikaga zbog niz razloga kao npr; Duzan je preko pola miliona dollara nasim ljudima ljudima-koji su mu vjerovali i koji su mu pomagali ; drugo ostavio je dijecu na milost i nemilost- trece, pobjegao je i sada laze narodu po Bosni i Zepcu da je on tako reci nekakav bos i da ima ogroman kapital u Americi. To je laz u kojoj Gospodin Meseljevic zivi i dan danas. Hasan Meseljevic je duzan preko 6 Miliona niz raznih banaka u Cikagu od kojih je uzimao kredite a nije placao nazad. Isto tako NJegov slucaj je uzeo FBI zbog cekova koji su ukadeni od strane Hasana Meseljevica i zamjenjeni u sumi od 80.000.00 dollara sa laznim potpisima. Pa zar nije malo cudno da neko ko ima tri sina i petoro unucadi samo tako ode i zaboravi na sve. Hasana traze dosta ljudi i on treba da zna da da je samo pitanje vremena dok mu neko ne zakuca na varta u Zepcu.
|
|
|
-
POWER |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #4 |
Ured pa ovisnik 
Član od: 07.09.2007
Mjesto Malo dole južno
|
Neznam, Žepčeooooo, odakle ti to pišeš ali moglo bi se pretpostaviti da si iz Amerike i da si ti jedan ili jedna od onih koje je Haso izlevatio, pare uzeo, kuću prodo itd. Kažeš da su raspisane potjernice, traži ga FBI itd a čovjek normalno živi u Bosni u Žepču itd sad neznam ko je tu upravu a ko ne, dali ti i FBI ili Haso poduzetnik.
|
ZEPCE00000 |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #5 |
Pionir 
Mjesto
|
Naprotiv, ja nisam jedan od onih koje je Hasan Meseljevic 'izradio' ali znam dosta ljudi koje jeste.Treba istina da se cuje o tome liku koji sebe naziva 'gazdom' . Kao prvo niko ne napusti zemlju, a da se ne pozdravi i javi ljudima osim ako ima razlog, a u ovom slucaju Hasan Meseljevic je imao dobar razlog. On nije otisao on je pobjegao iz USA to ljudi trebaju da znaju. Ako on zivi normalan zivot kao sto ti to kazes u svome tekstu, treba onda da se pitas zasto nedodje u posjetu? Ima petero unucadi u Cikagu, sinove........Da u pravu si, Hasan Meseljevic zivi normalan zivot- od para sto je pokrao narodu. Neznamo samo kako spava nocu
|
|
|
-
Mustang |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #6 |
Pionir 
Član od: 12.02.2010
Mjesto
|
Ja kao jedan od radnika u Hasinim zgradama mogu da potvrdim da je sve istina sto se lose pise o njemu. Dizao je kridit od banaka da bi kupovo stare zgrade i umjesto da ih renovira on ih je samo krpio. Za vrijeme rada nije placao struju i vodu i kad je prodo oko 50 ili 60% stanova inspektori su dosli da prekinu struju i zatvore vodu stanarima kjoji nisu krivi ni za sto. Stanovi koji su u zemlji mi to zovemo basemant su katastrofa,puni miseva,muva i tako dalje jer nista nije izolovano kako treba. Dok smo radili tu svako nekoliko je isao za Bosnu a u medjuvremenu kasnio sa placanjem radnika.Cak mislim da je i svog maslinastog hamera slao za Sarajevo. Poslje je poco da karta po kafanama,a jedan od sinova je bio u zatvoru za kradju auta. Meldina Dervisevic/Koradzic koja mu je prodavala te stanove i dovodila kupce i tvrdila da su stanovi vrhunski je prosle sedmice zavrsila u zatvoru a i Hase bi davno da nije pobjegao u Bosnu. Meldina realty joj se zove njezina agencija i sve o njoj mozete naci ali je na engleskom. Sve u svemu Hase je legenda,smjesan cojek i kolega,ali u poslu i businessu je opasan,a sto moja mati kaze sto se prica ili je bilo ili ce biti,tako ne sumnjajte nista sta ljudi govore
|
|
|
-
ZEPCE00000 |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #7 |
Pionir 
Mjesto
|
DALJE NETREBA DA SE PRICA....KAO STO JE RECENO U PREDHODNOM LOPOV, BANDIT..KO CE BOLJE ZNATI NEGO NJEGOVI RADNICI ...LJUDI KOJIMA JE OSTAO DUZAN I DAN DANAS....GDIJE CE TI DUSA HASANE.....SIGURNO LAZE I PETLJA LJUDIMA U ZEPCU DA JE JOS BIZNISMEN U AMERICI I DA IMA SVE I SVASTA,A USTVARI NEMA DINARA U DZEPU....ZA NJEGOVU PRIJATELJICU MELDINU, UHVACENA JE OD STRANE FBI I PRIVEDENA ZA POSLOVE STO JE RADILA.....NIJE NICIJA DO ZORE SJALA.....TAKO TI JE KAD SE SELJAK DOCEPA PARA PA NEZNA KUD CE I STA......VELIKI RAZLOG ZASTO JE POBJEGAO IZ AMERIKE NIJE NI TO STO BI BIO UHAPSEN VEC STO JE DUGOVAO I JOS DUGUJE PARE ( PREKO 400 HILJADA DOLARA)DOSTA LJUDI U CIKAGU...TO JE RAZLOG ZASTO SE ON ISPARIO JER SE NEBI NANOSAO GLAVE ...ALI ZNAJU LJUDI GDIJE BOSNA I ZEPCE....SAMO ME INTERESUJE KAKO SPAVA NOCU ...MOZDA OTVORENIH OCIJU
|
|
|
| |
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #8 |
Pionir 
Član od: 11.03.2010
Mjesto
|
DRAGI MOJI EVO DA SE JAVIM ZIVA I ZDRAVA...CUJEM DA SAM U ZATVORU PA SAM HTJELA DA SAZNAM KAKO SE TO DESILO I NALETI JA NA VAS,DA VAM SE ZAHVALIM NA VASIM ZELJAMA ALI DA IZJAVIM DA ZAISTA NEMATE POTREBE DA BUDETE ZABRINUTI ZA MENE JER ZAISTA SAM ZIVA I ZDRAVA I PREDIVNO ZIVIM SA SVOJE 3 MALE DJECE I ZAISTA NIKAKVIH PROBLEMA ZA ZAKONOM DOK OD VAS NE CUH SUPROTNO.MALO SAM SE ISMIJALA SLATKO I DA PODIJELIM TO SA VAMA. GOSPODIN MESELJEVIC JE SAMO MOJ KLIJENT KAO I STOTINE DRUGIH KOJI SU KORISTILI MOJE USLUGE U PROSLIH 12 GODINA MOG POSLOVANJA U CIKAGU.NJEGOVA NEPROFESIONALNOST I ZELJA DA ZBRISE CIKAGO ZAISTA NEMA NIKAKVE VEZE SA MNOM JER JA NEMAM OD KOGA DA ZBRISEM JER NIKOGA NISAM PREVARILA.ONI JADNI I NESRETENI LJUDI SU KUPILI STANOVE OD MESELJEVICA ...
|
|
|
| |
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #9 |
Pionir 
Član od: 11.03.2010
Mjesto
|
NASTAVAK... NISU ZAISTA KUPCI KRIVI JER SU BILI INFORMISANI DA CE DOBITI NESTO BOLJE NEGO STO JESU...KAO STO I VI SVI ZNATE AKO PRODAJETE KUCU I KORISTITE REALTORA NIJE ON KRIV AKO VI NESTO SKRIVITE,BANKROTIRATE...TAKO DA RASCISTIM DA ZAISTA GOSPODIN MESELJEVIC NIJE MOJ PRIJATELJ NITI FAMILIJA NEGO SAMO KLIJENT KOJI JE KORISTIO MOJE USLUGE U PRODAJI STANOVA NA FARWELLU I FBI AGENCIJA ME NE TRAZI NITI BJEZIM IZ CIKAGA NEGO SRETNO I ZADOVOLJNO ZIVIM I DALJE POSLUJEM.ZAO MI JE SVIH LJUDI KOJI SU PREVARENI I NEKA VAM IM SRETNO JER JA SAM SAMO JEDAN SVJEDOK SVEGA TOGA...AKO TREBATE DA KUPITE ILI PRODATE SLOBODNO DODITE ILI NAZOVITE MELDINA REALTY..HVALA UNAPRIJED I SVE NAJLJEPSE www.MELDINAREALTY.COM
|
|
|
-
izchicaga |
|
Re: HASO MESELJEVIC POKRAO LJIDIMA PARE ..PREKO POLA MILIONA I POBJEGAO U BOSNU | #10 |
Pionir 
Član od: 22.03.2010
Mjesto
|
Sramotno je da Bosance i Hercegovce po svijetu prestavljaju ljudi poput Hase Meseljevica i njegovih nista boljih sinova. Jos zalosnije je da kad takvim nemoralnim osobama se zadrma pod nogama onda put pod noge i bjezi majci Bosni. Dosta je Bosni mafijasa!!! Obzirom da je USA demokratska drzava sve parnice su pristupne svima...kako oni kazu 'OPEN TO PUBLIC'. Doduse sve je na engleskom al o Hasinom lopovluku u koji je uvukao svoju suprugu Begzadu, sinove i snahe mozete pogledati na ovoj stranici. https://w3.courtlink.lexisnexis.com/cookcounty/FindDock.asp?NCase=&SearchType=2&Database=1&case_no=&=&=&=&PLtype=2&sname=meseljevic&CDate=Ovakve i Bosna treba protjerati!!
|
|
|
|
|
Trenutno su na stranici 7 korisnika je online ( 3 korisnika se nalazi u sekciji Forum) Članovi: 0 Gosti: 7 Više...
|