Teže od očekivanog, Žepče je svladalo NK Vis, ali igra se zaboravlja, tri boda se pišu. Strijelci za Žepče bili su Ivešić, Rašić i Jukić. Gosti su zabili nakon jedanaesterca. jućerašnji susret odigran je pred oko 400 gledatelja po jako lijepom vremenu. Trener Tomas odlučio se za sljedeću jedanaestoricu: J.Jurić, D.Hadžić, K.Jukić, T.Jukić, N.Tadić, V.Lučić, K.Ivešić, J.Slišković, I.Rašić, K.Grahić i N.Tadić-Panter.

Utakmica je počela u dominaciji Žepča, a prvu pravu priliku imao je Ivešić u desetoj minuti, ali njegov šut odlazi preko gola. Pet minuta kasnije Rašić zabija, ali iz zaleđa.

Najbolju priliku u prvom dijelu promašio je Tadić-Panter u 27. minuti susreta kada na dodavanje Ivešića na dva metra ispred gola ne uspijeva zahvatiti loptu i poslati ju u prazan gol.

Žepče je prijetilo do samog kraja prvog dijela, Rašić je u sudačkoj nadoknadi imao dobru priliku, ali puca u golmana. Gosti su imali jedan slobodnjak, ali je prošlo bez opasnosti.

U pedesetoj minuti umjesto Grahića, Tomas je na teren poslao Dizdarevića koji je do kraja susreta izluđivao obranu gostiju. Ni jedan duel s njim nije prošao bez držanja rukama, povlačenja ili grubog uklizivanja.

U šezdesetoj minuti domaća publika konačno je mogla odahnuti. Ivešić je na dvadeset metara dosta iz kosa namjestio slobodni udarac, opalio i pogodio za 1-0. Samo četiri minute kasnije Dizdarević izlazi pred golmana koji mu brani udarac, ali Rašić nalijeće na odbijenu loptu i zabija za 2-0.

U sedamdesetom minutu gosti iz jedanaesterca smanjuju rezultat. Pročitao je Jurić napadača gostiju, ali je ipak ostao kratak.

Za mirnu završnicu u 82. minuti pobrinuo se T.Jukić koji nakon gužve u šesnaestercu dolazi do odbijene lopte i šalje je u mrežu gostiju.

Minutu kasnije Tomas je iz igre izvadio Rašića i Sliškovića, a u igru poslao Bakulu i Preldžića.

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih prilika, te je ostalo 3-1.

U idućem kolu Žepče se sastaje sa Napretkom u Šijama, dok će Vis na noge Proleteru.

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba