Nekoliko dana kiše i prekjučerašnje dvije utakmice Omladinske lige uništile su teren po kojem je gotovo nemoguće bilo igrati. Ipak, oko hiljadu gledatelja se okupilo na Gradskom stadionu da bi pogledalo jučerašnji derbi.

Utakmica je počela ispitivanjem snaga na sredini terena. Nakon desetak minuta Žepče je preuzelo incijativu i kako je vrijeme prolazilo gol je sve više visio u zraku, ali se na odmor ipak otišlo sa početnih 0-0, iako je Hadžić tri minute prije kraja imao najbolju priliku prvog dijela.

Drugo poluvrijeme Žepče otvara bolje, a u 56. minuti Rašić zabija za veliko slavlje na tribinama. Nakon tog gola Žepče i dalje napada, ali na scenu stupa treća ekipa.

U 71. minuti pomoćni sudac diže zastavicu i signalira prekršaj koji je bio pomalo sumnjiv. Prekršaj se dogodio oko 3 metra od gol-aut linije, ali sudac dozvoljava gostima da izvuku loptu desetak metara. Iz slobodnog udarca Rudar dolazi do 1-1.

Četiri minute kasnije već je 1-2. Isti pomoćni je opet malo zaspao i Rudar iz velikog zaleđa dolazi do preokreta.

Žepče i dalje napada, ne predaje se, ali nakon jednog ubačaja, Jurića vara skliska lopta i to iskorištavaju gosti koji zabijaju za 1-3.

Sastav: J.Jurić, E.Preldžić, K.Jukić, T.Jukić, N.Tadić, V.Lučić, K.Ivešić, J.Slišković, D.Hadžić, N.Tadić-Panter(K.Grahić), Rašić (A.Dubravić)

U idućem kolu Žepče će na gostovanje u Tetovo kod Borca dok će Rudar u Nemilu.

(1 Glasaj)
Označeno