Ekonomski fakultet Univerziteta u Zenici i ove godine implementira kampanju „VažnoJEgdjeSTUDIRATI!“ kojom, prije svega, želimo na zanimljiv način animirati buduće studente da pažljivo biraju gdje će nastaviti svoje školovanje i steći akademsko zvanje i, što je najvažnije, gdje će steći znanje.

„ Slogan naše upisne kampanje nije došao slučajno. Radeći na zajedničkim projektima sa privrednicima iz BiH uočili smo da je u renomiranim domaćim kompanijama značajan broj naših bivših studenata koji obavljaju značajne menadžerske i finansijske poslove. Ti studenti su najbolji pokazatelj i ocjena kvalitete rada naše visokoškolske ustanove i zbog toga s ponosom kažemo važno je gdje studirati.“, kazao je prof.dr.Alaudin Brkić, dekan Ekonomskog fakulteta UNZE

Za buduće studente Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici i ove godine na raspolaganju su dva studijska programa; Menadžment i Finansije i računovodstvo. Na dva navedena studijska programa planiran je upis po četrdeset redovnih studenata koje finansira osnivač ( Vlada ZDK ), te po trideset redovnih samofinansirajućih studenata. Kada su u pitanju vanredni studenti, na oba smijera planiran je upis po pet studenata. Svi detalji oko upisa nalaze se na zvaničnoj stranici Ekonomskog fakulteta UNZE, http://www.ef.unze.ba .

(0 glasova)
Označeno

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba