U blagdanskom razdoblju od 21. do 24.12.2015. godine u Žepču organizovan je božićno-novogodišnji sajam, koji će svi zainteresovani moći posjetiti u radnom vremenu od 10,00 do 16,00 sati.
Pod zajedničkim nazivom “Blagdanska čarolija“, sajam je postavljen na parkingu od Doma kulture Žepče do zgrade Općine (preko puta zgrade Suda). 

Ovogodišnji, četvrti po redu, Sajam je svečano otvoren danas, u ponedjeljak 21.12.2015. godine u 10,00 sati.

Čast da otvori ovu "Blagdansku čaroliju" pripala je načelniku Općine Žepče Mati Zovki, koji je iskoristio priliku da svim građanima Žepča uputi čestitku za nastupajuće praznike. Ispred jednog od organizatora, sve prisutne izlagače i građane pozdravio je i direktor JU Dom kulture Žepče Miroslav Ilić.

Među mnogobrojnim građanima, otvorenju su prisustvovali i predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, kao i pomoćnici općinskog načelnika Općine Žepče, Brigita Lovrić i Namik Malićbegović.

Sajam je izložen na otvorenom, uz prezentaciju domaćih proizvođača, pčelara, umjetnika, gastronoma itd.

Ove godine članovi Moto klub United Žepče u odijelima Djeda Mraza (Moto-mrazevi), zajedno sa članovima BK Pedala iz Žepča, prigodnim programom i darivanjem najmlađih, uzeli su učešće na otvorenju sajma „Blagdanska čarolija 2015.“.

„Blagdansku čaroliju” zajednički organizuju Općina Žepče, JU Dom kulture Žepče, a sve pod pokroviteljstvom Općine Žepče i načelnika Mate Zovke.

Sajam pomaže očuvanju narodne tradicije i kulture, te doprinosi razvoju poljoprivrede, obrtništva i turizma na području općine Žepče, ali i šire.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba