Danas, 18. prosinca 2016. godine, nakon pučke mise, pred brojnim vjernicima i posjetiteljima, po prvi put u našem gradu blagoslovljene su jaslice koje se nalaze ispred Središnjeg spomen-obilježja poginulim braniteljima HVO-a u centru grada.

U sklopu svojih redovnih aktivnosti i akcija prikupljanja pomoći našim sugrađanima, Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Žepče ove godine odlučio je napraviti iskorak, te uz prikupljanje pomoći upotpuniti blagdansko ozračje u gradu. Novu blagdansku atrakciju i simbol Božića, jaslice, blagoslovio je žepački župnik Predrag Stojčević koji je i pomogao realizaciju ove akcije. Akciji Mladeži HDZ BiH Žepče pridružili su se i načelnik Mato Zovko, predsjednik OO HDZ BiH Žepče Josip Martić, Koordinacija udruga branitelja Domovinskog rata HVO-a, Udruga građana Xepcio, te mnogi drugi građani.

Cilj akcije je pomoć mnogobrojnim obiteljima kako bi i one osjetile radost Božića, a prilikom blagoslova jaslica Žepčaci su mogli ostaviti svoje priloge za pomoć. Svi oni koji nisu stigli, a žele ostaviti svoje priloge za pomoć, mogu to učiniti u narednim danima od 11 do 17 sati ispred jaslica.

Iz OO Mladeži HDZ BiH Žepče, zahvaljuju svima koji su se odazvali akciji, koji su pomogli ostvariti i izgraditi jaslice, a koje će zasigurno postati tradicionalni simbol našeg grada. Oni su napomenuli kako će od iduće godine sadržaji biti i bogatiji.

(0 glasova)

Autor teksta

Zepce.Ba

Email: zepce @ zepce.ba

Web stranica: https://www.zepce.ba